Ledige stillinger

Krisecenterleder

Vil du gøre en mærkbar forskel for voldsudsatte kvinder og børn? Motiveres du af et betydningsfuldt arbejde i en organisation med et klart formål, mission, vision og værdisæt? Vil du lede dygtige, kompetente og dedikerede medarbejdere? Og blive en del af en arbejdsplads med et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab?

Krisecenterleder søges til København

Din primære opgave er at lede, udvikle og motivere dine medarbejdere og sikre en fortsat udvikling af vores krisecentretilbud, til både kvinder og børn. Du bliver leder for de socialfaglige medarbejdere og ansvarlig for den daglige drift og udvikling af krisecentret.

Alle i organisationen er med til at gøre en forskel for mennesker, og erkendelsen af det kan mærkes blandt medarbejderne og de frivillige. Kulturen er kendetegnet ved et stort engagement og en høj faglighed. Vi har en uformel tone. Der er højt til loftet, tætte sparringsrum, stor anerkendelse og gensidig tillid.

Du indgår i et nært samarbejde med resten af ledergruppen, der består af direktøren, krisecenterlederen på Frederiksberg samt administrations- og driftslederen.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre betragter mænds vold mod kvinder som et ligestillingsproblem. Vi møder kvinder og børn, der har været udsat for vold i nære relationer. Vi møder disse kvinder og børn med værdighed, respekt, ligeværd og forståelse på tværs af baggrunde. Du bliver en del af en arbejdsplads med en stærk faglighed, hvor vi sammen arbejder for at bryde voldens mønster.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre tilbyder akut midlertidigt boligophold til voldsudsatte kvinder og deres børn i relation til §109 i Serviceloven. Vi driver to krisecentre – ét i København og ét på Frederiksberg.

Krisecentret i København har plads til at have 22 kvinder med børn boende. Her tilbyder vores 12 faste medarbejdere (kontaktpersoner og rådgivere) sammen med et antal deltidsansatte, timeansatte og frivillige støtte, omsorg og vejledning, så kvinderne og børnene kan komme fri af volden og leve et liv uden vold.

Personlige og ledelsesmæssige kompetencer

Vi søger dig, der har solid erfaring som personaleleder og har et godt kendskab til og et stort engagement i socialområdet. Du skaber både sikker drift og udvikler samtidig vores tilbud. Du er også en god afslutter.

Din ledelsesstil er involverende og gennemsigtig. Du motiveres af at få succes gennem andre, du har et godt blik for dine medarbejdere, viser tillid, retning og støtte ved behov, og så kan du facilitere tværgående og inddragende processer.

Som person hviler du godt i dig selv, og du har med en god personlig autentisitet let ved at få følgeskab. Du er er proaktiv, nysgerrig og lydhør over for ideer og erfaringerne fra andre, og du er ikke mindst en synlig og tydelig retningssættende leder med stærke kommunikative og relationelle kompetencer.

De gode relationelle kompetencer skal også anvendes i samarbejder ud af huset med fx kommuner, andre krisecentre, NGO’er og fonde. 

Interesseret?

Du kan læse meget mere på vores hjemmeside www.krisecentrene.dk og følge os på Instagram og LinkedIn.

Du er også velkommen til at kontakte direktør i Dansk Kvindesamfunds Krisecentre, Maria Søndergaard på tlf. 51 41 59 09 eller partner i Genitor, Trine Kern Schandorff på tlf. 31 41 02 55 eller ts@genitor.dk.

Ansættelsesproces

Vi prioriterer en tryg og professionel ansættelsesproces, hvor du kan vise, hvem du er.

Du kan søge stillingen via Genitor. Ansøgningsfristen er den 12. januar 2025.

Ansættelsesudvalget mødes den 14. januar og udvælger kandidater til første samtalerunde. Hvis du bliver udvalgt, hører du fra os umiddelbart herefter.

Vi gennemfører to samtalerunder. Første samtalerunde afvikles den 16. januar, og anden samtalerunde afvikles den 28. januar. Mellem de to samtalerunder gennemfører Genitor et testforløb og indhenter referencer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Dansk Kvindesamfunds Krisecentre arbejder vi aktivt med mangfoldighed, ligestilling og diversitet. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Kontaktpersoner

Vi søger to kontaktpersoner (en deltid og en fuldtid) til vores krisecenter på Frederiksberg.

Gør en afgørende forskel for kvinder på vej ud af vold

Vi opnormerer på vores krisecentre og søger derfor to kontaktpersoner på hhv. fuld- og deltid til vores afdeling på Frederiksberg med plads til ti kvinder. Vi opfordrer alle interesserede med relevant uddannelse til at søge uanset køn, alder, kulturel - og religiøs baggrund.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre betragter mænds vold mod kvinder som et ligestillingsproblem. Vi møder kvinder, der har været udsat for vold af partner eller familie med værdighed, respekt og ligeværd såvel som tværkulturel forståelse. Vi har en klar forventning om, at alle ansatte og frivillige lever op til disse værdier.

Om jobbet

Det er noget ganske særligt, når en arbejdsplads samtidig fungerer som et midlertidigt hjem for dem, vi skal hjælpe. Vi går derfor til opgaven med ydmyghed og respekt for den enkelte og en opmærksomhed på at skabe psykologisk tryghed blandt både personale og beboere. Som kontaktperson yder du social- og voldsfaglig rådgivning af høj kvalitet og skaber tryghed og omsorg for akut voldsudsatte kvinder i en udfordrende og midlertidig livssituation. Vi arbejder systematisk og sætter kvindens mål, ønsker og behov i centrum fra visitation til udflytning. Vi er tovholdere i kvindens sag og samarbejder med både politi, kommuner, advokater, læger, psykologer mv. for at skabe langvarig sikkerhed og tryghed for kvinden.

Det sociale fællesskab på krisecenteret er i fokus i vores arbejde. Du bidrager aktivt til at skabe sociale aktiviteter, der styrker fællesskab og tryghed blandt kvinder på krisecentret. Som medarbejder er du initiativrig og tager ansvar for det gode tværgående samarbejde med dine kollegaer. Vi lægger vægt på, at du trives i et fagligt miljø, hvor vi løfter i fællesskab.

Dine kvalifikationer

Vi søger dig, der er uddannet socialrådgiver eller socialpædagog. Du skal arbejde rettighedsbaseret, vedholdende og systematisk, og kan varetage og koordinere hjælpen til kvinderne på krisecenteret fra visitation til udflytning. Du er optaget af at fremhæve kvinders agens, forstå og styrke deres ståsted i livet. Vi søger dig, der har erfaring med relationsarbejde og kan skabe kontakt til kvinderne på en varm, respektfuld og tryghedsskabende måde.

Vi søger dig, der:

  • er kommunikativ stærk, skriftlig såvel som mundtligt, og god til at samarbejde tværsektorielt.

  • har voldsfaglighed eller er villig til at lære om feltet

  • er rummelig, stabil og dedikeret

  • har erhvervserfaring som socialrådgiver eller socialpædagog, gerne fra lignende døgntilbud, socialpsykiatrien eller krisecentre

  • kender og har erfaring med metoden Response-Based Practice, som er vores udgangspunkt i det voldsfaglige arbejde. Alternativt er du hjemmevant i at arbejde systemisk/ narrativt.

  • bidrager til et godt samarbejdsmiljø med en positiv og løsningsorienteret tilgang.

  • Det er en fordel, hvis du taler andre sprog end dansk og har viden om at arbejde tværkulturelt

Vi tilbyder

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre tilbyder dig muligheden for at gøre en forskel i en af Danmarks vigtigste sager: at stoppe vold mod kvinder. Dertil tilbyder vi en hverdag med:

  • varierende arbejdsopgaver

  • både tæt kollegialt samarbejde og selvstændige opgaver

  • mulighed for både personlig og faglig udvikling

  • indflydelse på både din egen og beboernes hverdag via vores særlige teams, der på tværs af afdelinger og enheder udvikler og driver organisationens kerneydelse

  • et dedikeret og stærkt fagmiljø

  • supervision

Sideløbende med at drive ordinært kvindekrisecenter arbejder vi på at kunne erstatte vores Frederiksbergafdeling med hovedstadens første kvindekrisecenter med speciale i kvinder med psykiatriske diagnoser, indenfor et års tid på en ny lokation. Derfor leder vi efter dig, der har mod på og kan trives at skulle medudvikle et nyt tilbud med alt hvad det indebærer.

Arbejdstid

Deltidsstillingen er på 30-32 timer pr. uge og fuldtidsstillingen er på 37 timer pr. uge. Du har vagt hver 5. weekend samt én aften om ugen

Da Frederiksberg er et forholdsvist lille krisecenter, er vores medarbejdere ofte alene på arbejde i aften- og weekendtimerne.

Løn og ansættelse

Stillingerne ønskes besat fra d. 1. marts 2025.

Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted er primært Dansk Kvindesamfunds Krisecentre Frederiksberg på Vodroffsvej 40, 2000 Frederiksberg C.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 8. januar 2025. Send din ansøgning og CV via Jobindex.

Samtaler afholdes i uge 3 og 4.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du læse mere i stillingsbeskrivelsen, som du kan rekvirere ved at sende en mail til service@danskkvindesamfund.dk.

Du er også velkommen til at kontakte krisecenterleder Astrid Lyng på telefon 21 38 41 92.

Du kan læse meget mere på vores hjemmeside www.krisecentrene.dk og følge os på Instagram og LinkedIn.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Dansk Kvindesamfunds Krisecentre arbejder vi aktivt med mangfoldighed, ligestilling og diversitet. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Hvad gør vi?

Vi skubber på for bedre hjælp til voldsudsatte kvinder og børn ved at skabe politisk fokus med afsæt i data og ved at udvikle projekter og indgå i samarbejder.