Facebook Twitter Instagram search

Alle, der oplever vold eller får kendskab til vold, kan have brug for at tale om det. Hvis det er tilfældet for dig, kan du kontakte vores rådgivning.

Vi giver anonym rådgivning til alle der henvender sig. Man behøver ikke at bo hos os eller ønske at flytte ind for at få rådgivning.

Det behøver ikke være dig selv, der er udsat for vold. Det kan også være svært at vide, hvordan man tackler det, hvis fx en veninde, kollega eller et familiemedlem bliver slået eller udsat for andre former for vold.

Vores rådgivere består bl.a. af socialrådgivere og psykologer, og de har alle en stor viden om vold. De er altid parate til at lytte og vejlede dig om, hvad du kan gøre i netop din situation.

Du kan altid være anonym – uanset om du ringer, skriver eller møder personligt op i vores rådgivning.

Ring til os - Frederiksberg

Vores krisecenter på Frederiksberg har åbent for rådgivning og indlogering alle ugens dage fra kl. 9-22. Man kan dog ringe til os døgnet rundt.

Tlf. Frederiksberg: 3520 0040

Ring til os - København

Krisecenteret i København har åbent for rådgivning og indlogering døgnet rundt - alle ugens dage. Du kan også ringe til os døgnet rundt.

Tlf. København: 3520 0040

Besøg os

Du er altid velkommen til at komme uanmeldt forbi i vores åbningstid.

Krisecenter Frederiksberg
Vodroffsvej 40
1900 Frederiksberg C
Åbent for rådgivning og indlogering hver dag fra kl. 9-22 / tlf. 35 20 00 40

Krisecenter København
H. C. Andersen Boulevard 10
1553 København V
Åbent døgnet rundt – alle ugens dage / tlf. 35 20 00 40

Hvis du vil undgå ventetid, er det en god idé at ringe til os først og aftale en tid.

Udover rådgivningen kan vi hjælpe dig med at finde plads på et krisecenter. Vi kan også hjælpe dig med at komme i kontakt med fx politiet, en psykolog eller andre du har brug for at tage kontakt til.