Facebook Twitter Instagram search

Brænder du for at gøre en forskel og være med til at støtte og yde omsorg til de kvinder, der henvender sig til os? Så er jobbet som voldsfaglig rådgiver i Dansk Kvindesamfunds Krisecenter måske noget for dig.

Til vores krisecenter i København søger vi nemlig en voldsfaglig rådgiver pr. 1. september.

Som voldsfaglig rådgiver er din vigtigste opgave at give alle der henvender sig på krisecentret en venlig og professionel modtagelse. Dine opgaver spænder bredt, idet du ud over at modtage kvinder og gæster, også får ansvar for at yde akut rådgivning til kvinder, samt løse mange forskellige administrative og praktiske opgaver.

Du vil indgå i et engageret og tværfagligt team bestående af både fastansatte specialister, nat- og weekendvagter samt frivillige, der alle arbejder ud fra et fælles mål om at forebygge og bekæmpe mænds vold mod kvinder.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men vi forventer, at du er god til mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Det er ligeledes en klar fordel, hvis du har kendskab til metoden ”Response Based Practice” eller grundigt har undersøgt metodens grundprincipper, før du sender en ansøgning.

Som person er du serviceminded, rolig og velovervejet. Du har et stort overblik og skaber struktur i forhold til opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er effektiv, venlig og bidrager til et godt samarbejdsmiljø med en positiv og løsningsorienteret tilgang. Det betyder også, at du er klar til at gøre en ekstra indsats, når det brænder på.

Dansk Kvindesamfunds Krisecenter tilbyder først og fremmest en stilling, hvor du gør en vigtig indsats for en sag, som vi selv synes er en af Danmarks vigtigste. Du vil få et job med udfordrende og varierede arbejdsopgaver, som vil give dig mulighed for personlig og faglig udvikling. Derudover tilbyder vi et dedikeret og stærkt fagmiljø, hvor vi sammen stiller op for voldsramte kvinder i Danmark.

Arbejdstid

37 timer pr. uge i skiftehold, dvs. en uge dagvagt og en uge aftenvagt.

Løn og ansættelse

Løn og ansættelse efter aftale.

Arbejdssted er Dansk Kvindesamfunds Krisecenter, H.C. Andersens Boulevard 10, 1553 København V.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte krisecenterleder Susanne Larsen på [email protected] eller 35200040, hvis du har spørgsmål til stillingens indhold.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag den 9. august 2020

Vi afholder samtaler i uge 33 og 34