Facebook Twitter Instagram search

Brænder du for at gøre en forskel og være med til at skabe muligheder for kvinder og børn, der er på vej mod en tilværelse uden vold? Så er jobbet som socialrådgiver i Dansk Kvindesamfunds Krisecenter måske noget for dig.

For lige nu søger vi en socialrådgiver til vores krisecenter på Frederiksberg.

Som socialrådgiver bliver du kontaktperson for nogle af de kvinder, der bor på krisecenteret. Du får ansvar for kontakt til relevante myndigheder, og din vigtigste opgave bliver at støtte og hjælpe kvinden, mens hun bor på krisecenteret.

Du vil indgå i et engageret og tværfagligt team bestående af både fastansatte specialister, nat- og weekendvagter samt frivillige. Vi arbejder ud fra et fælles mål om at forebygge og bekæmpe vold mod kvinder.

Du er uddannet socialrådgiver og har erfaring med kommunikation i forhold til offentlige myndigheder. Det er en fordel at have NGO-erfaring, ligesom det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metoden ”Response Based Practice”.

Som person er du empatisk og du kommunikerer anerkendende og tydeligt. Det er vigtigt for os, at du betragter vold mod kvinder som et ligestillingsproblem. Vi lægger vægt på, at du er effektiv, venlig og bidrager til et godt samarbejdsmiljø med en positiv og løsningsorienteret tilgang. Det betyder også, at du er klar til at gøre en ekstra indsats, når det brænder på.

Dansk Kvindesamfunds Krisecenter tilbyder først og fremmest en stilling, hvor du gør en vigtig indsats for en sag, som vi selv synes er en af Danmarks vigtigste. Du vil få et job med udfordrende og varierede arbejdsopgaver, som vil give dig mulighed for personlig og faglig udvikling. Derudover tilbyder vi et dedikeret og stærkt fagmiljø, hvor vi sammen stiller op for voldsramte kvinder i Danmark.

Arbejdstid

37 timer pr. uge, fordelt på dag og aften.

Løn og ansættelse

Løn efter aftale. Ansættelse vil ske pr. 1. december 2019

Arbejdssted er Dansk Kvindesamfunds Krisecenter, Vodroffsvej 40, 1900 Frederiksberg.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte krisecenterleder Kristine Sørensen på [email protected]eller mobil 35200049 alle hverdage mellem kl. 9-16.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 11. oktober kl. 12.00

Vi indkalder og afholder samtaler i uge 43.

Du sender din ansøgning og CV på mail, mærket ”socialrådgiver”, til Charlotte Møller på [email protected]

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Om Dansk Kvindesamfunds Krisecenter

Dansk Kvindesamfunds Krisecenter betragter mænds vold mod kvinder som et ligestillingsproblem. Vi møder kvinder, der har været udsat for vold af mænd eller familie med værdighed, respekt og ligeværd såvel som tværkulturel forståelse. Vi har en klar forventning om, at alle ansatte og frivillige lever op til disse værdier.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og følge os på Facebook.