Facebook Twitter Instagram search

Der er plads til tyve kvinder med deres børn fordelt på otte enkeltværelser og tolv familieværelser. Værelserne er fordelt på 5 etager og er af varierende størrelse. Huset er røgfrit, men der er opsat rygekabine i kælderen, ligesom det er tilladt at ryge i baggården.

Fællesarealerne

Hver etage har en opholdsstue med et stort TV med Chromecast og der er adgang til trådløst netværk i hele huset. Med undtagelse af 4. sal har alle etagerne et børnehjørne i opholdsstuen.

På 3. sal findes en stor sal, som personalet – eller kvinder i samarbejd med personalet – kan benytte til forskellige arrangementer og/eller aktiviteter.

I stueetagen er der et stort bibliotek med bøger, lydbøger og DVD’er.

Køkken- og badeforhold

Der er toilet og fælles badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler på alle etager. Etagerne har også hver deres fælleskøkken, som er udstyret med køleskab, fryser, opvaskemaskine samt diverse service og køkkengrej. Hver kvinde har sit eget køleskab, fryser og skab til madvarer.

Værelserne

Værelserne er af varierende størrelse og er som minimum indrettet med sovesofa, sofabord samt skab. Familieværelserne har yderligere en køjeseng med plads til tre børn. Alle værelser pånær enkeltværelserne på 4. sal, har desuden et bord med tilhørende stole. 4. sal har et større fælles spisebord med stole i deres køkken.

Der er mulighed for at låne barnestol, vugge og andet babyudstyr, når der er behov for dette.