Facebook Twitter Instagram search

Når du flytter ind på et af krisecentrene, bliver en af vores socialrådgivere din faste kontaktperson. Socialrådgiveren taler med dig om volden og hjælper dig med forskellige andre ting. Det kan fx være at blive skrevet op til bolig, det kan være, du vil skilles eller at du vil anmelde volden til politiet.

Mens du bor her, lægger du og din kontaktperson en plan for dit ophold. Planen skal støtte dig i at sætte mål for hvad der skal ske mens du bor på krisecenteret og når du flytter fra krisecenteret.

Når du flytter fra krisecenteret, vil du stadig have mulighed for at kontakte os. Hvis du har lyst, kan du få besøg derhjemme. Du kan også være med i de større sociale arrangementer som vi holder for nuværende og fraflyttede beboere, fx vores årlige udflugter med børnene.

Børnerådgiver

Hvis du har børn med på krisecenteret, vil vores børnerådgiver kontakte dig når du er flyttet ind. Hendes opgave er at støtte dig og dit barn bedst muligt mens I bor her.

Læs mere
Dansk Kvindesamfunds krisecenter på Vodroffsvej40, Frederiksberg

Krisecenteret

Dansk Kvindesamfunds Krisecenter er et botilbud til voldsramte kvinder og deres børn. Huset er beliggende tæt ved Skt. Jørgens Sø og Indre By.

Læs mere