Facebook Twitter Instagram search

Værelserne

Krisecenteret på Frederiksberg har otte værelser. Der er plads til otte kvinder og ti børn. Ét af værelserne er handicapvenligt og ligger i stueetagen.

Vi har prøvet at gøre alle værelser så hjemlige og hyggelige som muligt. De varierer i størrelse og indretning, men er som minimum udstyret med seng, fjernsyn, PlayStation, kommode, skab og spejl. Der er køjeseng, sovesofa, borde og stole på de største af familieværelserne.

Køkken- og badeforhold

Der er toilet på alle etager og fælles badeværelser på to af etagerne på kriscenteret. Der er også vaskemaskine og tørretumbler.

I de to spisekøkkener er der køleskab, fryser, opvaskemaskine, service og køkkengrej. Køkkenerne deles mellem fire værelser, og hver kvinde har sit eget køleskab, fryser og skab til madvarer.

Fællesrum, legerum og computere

Der er et velindrettet, stort fællesrum med fjernsyn og sofagruppe i stueetagen. Her er der også indrettet et hyggeligt legerum til de mindre børn.

På 2. sal er der et rum med computere til de større børn. Dette rum benyttes ligeledes til kreativt værksted.

Der er computer med internetadgang på 1. sal til kvinderne. Desuden er der bibliotek på 2. sal med bøger, lydbøger og DVD’er.

Gårdhaven

Beboerne kan bruge vores gårdhave, som er delvist overdækket. Huset er røgfrit, men der er en rygekabine i stueetagen, og man kan også ryge i gårdhaven.