Facebook Twitter Instagram search

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre for voldsramte kvinder og børn søger ny direktør. Vi tilbyder en stilling, hvor du gør en vigtig indsats for en sag, som vi selv synes er en af Danmarks vigtigste. Er du interesseret, og kan du genkende dig selv i nedenstående, så er det måske dig, vi leder efter.

Hvem er vi

Dansk Kvindesamfunds to krisecentre for voldsramte kvinder og deres børn er beliggende på Frederiksberg og i København City.

Vi er under vores nuværende direktør vokset fra et lille krisecenter med få medarbejdere til en større organisation med 74 ansatte og 30 frivillige, der driver to krisecentre, projekter samt et videnscenter.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre arbejder ud fra et feministisk værdigrundlag og med en værdibaseret målsætning om, at vækst i erkendelse, indsigt og selvforståelse går hånd i hånd med en kraftfuld aktiv handlen. Derfor møder vi altid den enkelte med værdighed, respekt og ligeværd såvel som tværkulturel forståelse.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre mener, at afskaffelse af kønsbaseret vold er en forudsætning for ligestilling. Vi ser det som vores mission at afkræfte myter og holdninger i offentligheden, der opretholder og legitimerer mænds vold mod kvinder.

Vi har en klar forventning om, at alle ansatte og frivillige lever op til disse værdier.

Med reference til bestyrelsen kommer du til at stå i spidsen for et mangfoldigt, kompetent og forandringsparat medarbejderteam, der alle har et brændende engagement for den fælles sag. Vi forventer, at du brænder lige så stærkt.

Personlige egenskaber

Vi lægger stor vægt på din personlighed, som kan være afgørende for din succes i stillingen.

Du skal trives i en kultur med en uformel tone og højt til loftet – kort sagt, en arbejdsplads, hvor ingen er mere vigtig end andre.

Du skal finde motivation i at lede et mindre, uformelt lederteam, der er vant til, at deres meninger har vægt, og som har en forventning om, at de bliver hørt, før du træffer beslutninger, der har betydning for dem og deres respektive hold af medarbejdere.

Du skal være kommunikativ stærk og en tydelig, empatisk leder, der møder alle med nysgerrighed og forståelse. Du er engageret og har god dømmekraft – og ikke mindst skal du besidde udtalt humoristisk sans. Vi har således en forventning om, at du som direktør er en inspirator, der har en motiverende adfærd overfor medarbejdere og omgivelser. Yderligere er du sympatisk, tillidsvækkende og evner at skære igennem på en venlig, respektfuld måde.

For at blive vores nye frontfigur skal du kunne arbejde selvstændigt, drive og strukturere indsatser og aktiviteter, have økonomisk tæft, være vedholdende, visionær og have erfaring fra en lignende stilling.

På Dansk Kvindesamfunds Krisecentre arbejder vi ud fra metoden Response-Based Practice. Vi forventer, at du har sat dig ind i metoden og forstår dens grundelementer, hvor nogle af de helt essentielle nøgleord er respekt og værdighed, før du søger stillingen. Response-Based Practice er mere end et socialfagligt redskab. Det er en ideologi, der kan mærkes i hele vores organisation.

Konkrete kompetencer og erfaring

Du er en stærk og beslutningsdygtig profil med en relevant uddannelse.

Du besidder erfaring på et tilsvarende niveau fra andet krisecenter eller lignende institution, NGO eller offentlig forvaltning. Hvis du ikke har erhvervserfaring fra førnævnte, skal din ansøgning afspejle en stærk interesse for at lære dette område indgående at kende.

Vi forventer, at du gør dit forarbejde og har reflekteret over teoritilgangen Response-Based Practice i din ansøgning.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med frivilligt arbejde. Gerne på strategi- og koordineringsniveau.

Løn og ansættelse

Forventet ansættelse 1. maj 2021. Løn efter aftale.

Yderligere oplysninger

Du rekvirerer stillingsbeskrivelsen hos Simone Kenhof via [email protected]

Du er efterfølgende velkommen til at kontakte direktør Lisa Holmfjord på tlf.: 26550807 eller [email protected], hvis du er interesseret i at vide mere om udfordringen forud for din ansøgning.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 7. marts 2021

Vi afholder samtaler i uge 11 og 12

Du sender din ansøgning og CV mærket ”direktør” til [email protected]

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og på danskkvindesamfund.dk